Mortelvloeren & Steentapijt

Ook voor een mortelvloer of steentapijt bent u bij Multifloors aan het juiste adres.

De opbouw voor dit vloersysteem is dezelfde als bij een epoxy of PU gietvloer. De dikte van het vloersysteem verschilt wel. Voor een mortelvloer zit je aan een totale dikte van ongeveer 5 à 6mm en voor een steentapijt ligt dit tussen 5 en 8mm, afhankelijk van de korreldikte die gekozen wordt. Een steentapijt kan afgewerkt worden met een transparante sluitlaag of u kan ervoor opteren om het ‘open’ te laten.

Mortelvloer

Mortelvloeren zijn krasbestendige, slipvaste en sterke vloeren welke eenvoudig te onderhouden zijn. Vanwege deze uitmuntende eigenschappen worden ze vaak bedrijfsmatig gebruikt. Ondertussen winnen deze vloeren ook aan populariteit bij de particuliere consument en vind je de mortelvloer steeds vaker terug in de moderne woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer.

Steentapijt

Bent u op zoek naar een stijlvolle en slijtvaste vloer? Dan is de siergrindvloer, ook wel steentapijt of grindvloer genoemd, wellicht iets voor u. Deze naadloze vloercoating bestaat uit al dan niet gekleurde kwartskorrels geboden met PU of Epoxy hars. Doordat een steentapijt in bijna elke RAL kleur geleverd kan worden en het een warme uitstraling heeft is het toepasbaar in ieder soort bedrijfsinterieur. Of deze nu modern, trendy of industrieel moet zijn.

Teruggebeld worden?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vraag nu een vrijblijvend vloeradvies aan!