De charme van een epoxy gietvloer

Wie op zoek is naar een vloer die als geen enkele andere vloer bestand is tegen de zware industriële belasting, die moet eens denken aan een epoxy vloer. Deze vloeren zijn namelijk bijzonder slijtvast en vanwege de mechanische en chemische belastbaarheid zijn ze dus ideaal geschikt voor de industriële omgeving. Want juist deze omgeving vraag om vloeren die aan tal van strenge eisen voldoen.

Veilig en naadloos 
Wie kiest voor een epoxy vloer die kiest een vloer die in extreem hoge mate te belasten is en kiest eveneens voor een veilige en naadloze vloer. De vloer is bovendien vloeistofdicht, slijtvast en bevordert zowel veiligheid als hygiëne. De vloer is stofvrij en behoeft amper onderhoud. Je schaft een epoxy vloer bovendien aan in tal van verschillende kleuren.

Er is een vloer van epoxy beschikbaar voor elke specifieke industriële situatie, dit vanwege vooral de unieke samenstelling die deze vloeren en sterk en vloeistofdicht maken. Het is daarom bepaald niet verwonderlijk dat de vloeren tegenwoordig terug te vinden zijn in heel veel industrie- en productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes, fabrieken en garages, terwijl ook steeds meer bouwmarkten voor dit type vloer kiezen.

Teruggebeld worden?

Vraag nu een vrijblijvend vloeradvies aan!